Ugrás a fő tartalomra

4700 Mátészalka, Kölcsey utca 12.


+36 (44) 452 433

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 20.
Barkován Ferenc

    2. Szakmai Nap

    "Minden, ami 45 perc" szakmai rendezvénysorozat 2. állomása, melynek témája: „Jó gyakorlatok a szakképzésben”

    2. Szakmai Nap
    2024.03.20-án a Mátészalkai Szakképzési Centrum Kállay Rudolf Szakképző Iskolája adott helyszínt a "Minden, ami 45 perc" szakmai rendezvénysorozat második előadásának. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tartalmas tudásmegosztó fórumai adták az ötletet, hogy felkérjük azokat az előadókat az iskolákba, akik segíteni tudják az oktatókat, hogy jó gyakorlatokat halljanak a duális partnerektől is. Ezek az "élő példák" megoldást jelenthetnek, hogy jó szakembereket képezzenek az intézményekben.
    A rendezvény címe a "Jó gyakorlatok a szakképzésben", ahol három előadást hallhattak a Mátészalkai Szakképzési Centrum által fenntartott iskolákból érkező vezetők és oktatók, valamint azok a duális partnerek, akik elfogadták a meghívást és megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel.
    Péter István József, a Mátészalkai SZC Kállay Rudolf Szakképző Iskola igazgatója köszöntötte a megjelenteket, majd Barkován Ferenc a Mátészalkai Szakképzési Centrum Főigazgató-helyettese nyitotta meg a rendezvényt. Első előadó Mucsi András, OPUS TITÁSZ Zrt., Műszaki utánpótlás képzés szakterület vezetője, aki a Projektfeladat megvalósítási lehetőségeiről tartott előadást. Őt követte Molnár Imre, a Gémtech Akadémia Kft., Gépészet ÁKT tagja, szakértő, aki a Szakmai portfólió jó gyakorlatáról tartott bemutatót. Az előadók sorát Dorogi Alexandra, a Mátészalkai SZC Kállay Rudolf Szakképző Iskola szakmai igazgatóhelyettese zárta, aki az intézményi megvalósításról, azaz a helyben tapasztalható kihívásokról és megoldásokról ismertette a jelenlévőket.
    A program végén a résztvevők egy kötetlen beszélgetést során tudtak a jövőbeni tervek megvalósításáról eszmét cserélni.

    Köszönjük a lebonyolításban való segítő közreműködését a Kállay vezetőinek!

    GALÉRIA

    I. Szakmai Nap

    1szakmainap6.jpg
    1szakmainap1.jpg
    1szakmainap5.jpg

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Honvéd Kadét program indul a Mátészalkai Szakképzési Centrumban

    Honvéd Kadét program indul a Mátészalkai Szakképzési Centrumban

    A Magyar Honvédség vitéz Vattay Antal 2. Területvédelmi Ezred és a Mátészalkai Szakképzési Centrum Bethlen Gábor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium között együttműködési megállapodás aláírására került sor, melynek értelmében intézményünk csatlakozik a honvéd kadét programhoz.

    2024. júl. 3.
    Barkován Ferenc
    Országos elismerés a Mátészalkai Szakképzési Centrum kancellárjának

    Országos elismerés a Mátészalkai Szakképzési Centrum kancellárjának

    A Mátészalkai Szakképzési Centrum kancellárjának, Rostás János Tibornak a munkáját Magyar Mentésügyért Emlékéremmel ismerte el az Országos Mentőszolgálat főigazgatója. Az eseménynek az Országház adott otthont.

    2024. máj. 31.
    Pótor Melinda
    3. Szakmai Nap

    3. Szakmai Nap

    A Mátészalkai Szakképzési Centrum „Minden ami 45 perc” rendezvénysorozatának 3. állomásaként a Mátészalkai SZC Bethlen Gábor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumában szakmai napot tartott „Rugalmas tanulási utak” címmel. A találkozó kiemelt célja volt, hogy az általános iskolák pedagógusai, a családsegítő- és szociálpedagógiai szakemberek megismerhessék az egyéni tanulási utakat, melyek azon fiatalok számára nyújtanak segítséget és lehetőséget, akikkel munkájuk során találkoznak.

    2024. ápr. 30.
    Barkován Ferenc


    KIMIKK
    Carl Zeiss Vision Hungary Kft.CarXpert Autó szervizDSC2000 Kft.Eldorado Restaurant Pizza Word&Caffe GEMTECH AKADÉMIAHajdu Coop ZrtLedozé KftMSK HungaryPisti ÉtelbárjaRózsa és Fiai Kft.Tovább
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Mátészalkai Szakképzési Centrum

        4700 Mátészalka, Kölcsey utca 12.

      • Telefon: +36 (44) 452 433

        E-mail: titkarsagvezeto@mateszc.hu

        OM azonosító: 203059

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/001620


      2024Mátészalkai Szakképzési Centrum